Main Menu
Home
Plastic draagtassen
Papieren draagtassen
Hemd draagtasje
Lus draagtassen
Bigshopper boodschappentas
Begrippenlijst
Linkpartners
Contact
Bjorn Borg Tassen


Voor een
TOP
offerte klik

 

 

 

 

 

 

Hemd-draagtasjes plastic

De plastic tasjes welke u meestal bij de chinees, kebabtent, groenteboer en op de markt krijgt. Dit zijn de dunne tasjes met de hele grote lus. Vandaar dus de benaming hemd-draagtas. De tas wordt meestal bedrukt in 1 tot 4 kleuren en is van dunne kwaliteit. Als u zwaardere artikelen heeft is het aan te raden om of een hele zware kwaliteit te nemen of uit te wijken naar de :dkt draagtas plastic en de grotere als lus-draagtas plastic.

Hemd-draagtassenHemd-draagtassenHemd-draagtassen

Voor wat betreft de bedrukking is een eenvoudige bedrukking aan te raden. Zeker gezien de uistraling en image van dit hemdtasje. Ook bij dit tasje worden bij het produceren en bedrukken stempelkosten in rekening gebracht. Dit is noodzakelijk voor het bedrukken van de folie. Als u een aanvraag via top-draagtassen indien weet u zeker dat u te maken krijgt met een producent die de clichekosten niet 4x over de kop laat gaan en u aan het betalen van 400-1000 euro stempel en/of clichekosten geraakt. Kan “leuk” zijn als u een leverancier vanwege de prijs heeft geselecteerd welke u vervolgens een enorm bedrag aan kosten doorberekend.

Als u een hemdraagtas-leverancier zoekt die betrouwbaar is en die werkt volgens onze strenge condities dient u dan een hemddraagtasjesaanvraag in via deze site top-draagtassen. Wij brengen u in contact met de beste draagtas leveranciers voor hemd-draagtassen met de beste prijs-kwaliteit verhouding en dan weet u zeker dat u een correct geleverde en afgehandelde tassen-order krijgt. De herkomst van hemd-tasjes is bij de grotere afnamens meestal in het verre oosten vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kleine spoedorders komen meestal uit Europa deze hemd-draagtassen zijn meestal nog van iets betere kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd,wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen voor hemddraagtassen ( eventueel bedrukt met uw bedrijfslogo) neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij brengen u in contact met de juiste leverancier voor deze draagtas.

design by crossinternetmarketing.nl | ©  Topdraagtassen.nl 2006 - 2022