Main Menu
Home
Plastic draagtassen
Papieren draagtassen
Hemd draagtasje
Lus draagtassen
Bigshopper boodschappentas
Begrippenlijst
Linkpartners
Contact
Bjorn Borg Tassen


Voor een
TOP
offerte klik

 

 

 

 

 

 

Lusdraagtas / lus-draagtassen plastic

De plastic draagt met lus. Meestal gebruik in klein formaat voor iets luxere uitstraling of voor de benodigde draagtas-sterkte al niet met bedrukking. De draagtas is altijd een vlak met een lus bij de opening van de zak. Deze lus-tassen worden in veel winkels gebruikt. Meestal nemen de winkels de kleinere formaten als dkt draagtas plastic en de grotere als lusdraagtas plastic.

lus-draagtassenlus-draagtassenlus-draagtassenlus-draagtassen

Voor wat betreft de bedrukking is met deze draagtassen alles mogelijk van eenvoudige kleuren-bedrukking tot en met fotoafdruk full colour bedrukt. Bij het produceren en bedrukken van deze tasjes worden altijd stempelkosten in rekening gebracht. Dit is noodzakelijk voor het bedrukken van de folie. Als u een aanvraag via top-draagtassen indien weet u zeker dat u te maken krijgt met een producent die de clichekosten niet 4x over de kop doet en u aan het betalen van 400-1000 euro stempelkosten komt. Dit is “leuk” als u vanwege de normale prijs van de plastic lusdraagtas de keuze heeft gemaakt voor deze “goedkoopste” leverancier.

Als u een lusdraagtas-leverancier zoekt die betrouwbaar is en die werkt volgens onze strenge condities dient u dan een draagtas-aanvraag in via deze site top-draagtassen. Wij brengen u in contact met de beste leveranciers voor lus-draagtassen met de beste prijs-kwaliteit verhouding en dan weet u zeker dat u een correct geleverde en afgehandelde draagtas-order krijgt. De herkomst van plastic lusdraagtasen is meestal gezien de kleinere afnames dichtbij in Europa. Als u echter akkoord gaat met langere levertijd en een grote hoeveelheid kan u goedkoper inkopen in het verre oosten. Snelste levertijd is echter gewoon in Europa.

lus-draagtassenlus-draagtassenlus-draagtassenlus-draagtassen

Bent u geïnteresseerd,wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen voor plastic lus- draagtassen (bedrukt met uw bedrijfslogo) neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij brengen u in contact met de juiste leverancier voor deze tassen.

design by crossinternetmarketing.nl | ©  Topdraagtassen.nl 2006 - 2024