Main Menu
Home
Plastic draagtassen
Papieren draagtassen
Hemd draagtasje
Lus draagtassen
Bigshopper boodschappentas
Begrippenlijst
Linkpartners
Contact
Bjorn Borg Tassen


Voor een
TOP
offerte klik

 

 

 

 

 

 

DKT-niergreep draagtassen plastic

De veel gebruike plastic draagtassen al niet met bedrukking. De draagtas is altijd een vlak met een uitgestanst en verstevigd handvat. Als het handvat volledig is uitgestanst in de vorm van een nier worden deze tassen ook wel niergreep-tasjes genoemd. Deze tasjes krijg je in principe in elke winkel wel mee. Meestal nemen de winkels de kleinere formaten als dkt draagtas plastic en de grotere als lusdraagtas plastic

Plastic draagtassenPlastic draagtassenPlastic draagtassenActive Image

Voor wat betreft de bedrukking is met deze draagtassen alles mogelijk van eenvoudige kleuren-bedrukking tot en met fotoafdruk full colour bedrukt. Bij het produceren en bedrukken van deze tasjes worden altijd stempelkosten in rekening gebracht. Dit is noodzakelijk voor het bedrukken van de folie. Als u een aanvraag via top-draagtassen indien weet u zeker dat u te maken krijgt met een producent die de clichekosten niet 4x over de kop doet en u aan het betalen van 400-1000 euro stempelkosten komt. Dit is “leuk” als u vanwege de normale prijs van de plastic draagtasjes de keuze heeft gemaakt voor deze “goedkoopste” leverancier.

Als u een tassen-leverancier zoekt die betrouwbaar is en die werkt volgens onze strenge condities dient u dan een draagtas-aanvraag in via deze site top-draagtassen. Wij brengen u in contact met de beste leveranciers voor dkt-draagtassen met de beste prijs-kwaliteit verhouding en dan weet u zeker dat u een correct geleverde en afgehandelde draagtas-order krijgt. De herkomst van plastic dkt zakken is in principe over de gehele wereld. Als u akkoord gaat met langere levertijd kan u goedkoop groot inkopen in het verre oosten. Snelle levertijd gewoon in Europa. Draagtassen tegen een acceptable prijs.

Plastic draagtassenPlastic draagtassenPlastic draagtassen

Bent u geïnteresseerd,wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen voor plastic dkt draagtassen (bedrukt met uw bedrijfslogo) neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij brengen u in contact met de juiste leverancier.

design by crossinternetmarketing.nl | ©  Topdraagtassen.nl 2006 - 2024