Main Menu
Home
Plastic draagtassen
Papieren draagtassen
Hemd draagtasje
Lus draagtassen
Bigshopper boodschappentas
Begrippenlijst
Linkpartners
Contact
Bjorn Borg Tassen


Voor een
TOP
offerte klik

 

 

 

 

 

 

Papieren draagtassen

De papieren draagtassen meestal met een handvat of lus. Af en toe komt u wel eens een uitgestanst handvat tegen. Gezien de papieren draagtassen over het algemeen duurder zijn dan plastic draagtassen zult u deze tasjes minder tegenkomen. Meestal bij de luxere zaken of de zaken met een bepaalde bedoeling achter de papieren tas uitvoering.

papieren draagtaspapieren draagtas

We zien luxe papieren draagtassen vaak met laminering en hele mooie bedrukking. De standaard uitvoering is meestal uitgevoerd in bruin of wit kraftpapier. De bedrukking van de tassen zijn divers. De papier kwaliteiten lopen sterk uiteen en zijn ook bepalend voor de uitstraling van de papieren draagtas, Als u zwaardere artikelen heeft is het aan te raden om een zwaardere kwaliteit te nemen. Ook moet u goed opletten bij het handvat of lus. Vaak is dit een kritiek punt bij klachten op papieren draagtassen. Geeft u dus duidelijk aan wat het doeleinde is van de papieren tas zodat de leverancier hier rekening mee kan houden.

Als u een aanvraag via top-draagtassen indient weet u zeker dat u te maken krijgt met een producent die de clichekosten niet 4x over de kop laat gaan en u aan het betalen van 400-1000 euro stempel en/of clichekosten geraakt. Kan “leuk” zijn als u een leverancier vanwege de prijs heeft geselecteerd welke u vervolgens een enorm bedrag aan kosten doorberekend.

papieren draagtaspapieren draagtaspapieren draagtas

Als u een papieren draagtas-leverancier zoekt die betrouwbaar is en die werkt volgens onze strenge condities dient u dan een draagtasjes-saanvraag in via deze site top-draagtassen. Wij brengen u in contact met de beste draagtas leveranciers voor papieren tassen met de beste prijs-kwaliteit verhouding en dan weet u zeker dat u een correct geleverde en afgehandelde draagtas-order krijgt. De herkomst van papieren draagtas is voor wat betreft de luxere uitvoering vaak Italië. De lowbudget kraft draagtas komt uit oost-Europa en voor snellere orders wijken wij uit naar onze eigen regio.

Bent u geïnteresseerd,wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen voor papieren draagtassen ( eventueel bedrukt met uw bedrijfslogo) neemt u dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij brengen u in contact met de juiste leverancier voor deze draagtas.

design by crossinternetmarketing.nl | ©  Topdraagtassen.nl 2006 - 2022