Main Menu
Home
Plastic draagtassen
Papieren draagtassen
Hemd draagtasje
Lus draagtassen
Bigshopper boodschappentas
Begrippenlijst
Linkpartners
Contact
Bjorn Borg Tassen


Voor een
TOP
offerte klik

 

 

 

 

 

 

Draagtas: Bigshopper boodschappentas

Grote stevige draagtassen gebruikt bij veel winkelketens als reclame tas. Deze tassen zijn vanwege de sterkte gemaakt  van PP woven of PP non woven materiaal.
Deze tassen zijn vrijwel altijd met reclame bedrukking van de verstrekker bedrukt of  worden in grote oplages geproduceerd voor de verkoop bedrukt met normaal motief. De Big shopper is herkenbaar aan  de rechthoekige vormen inclusief bodem en zijkant voor de inhoud. Bij grote afnames is het model en vorm zelfs volledig aanpasbaar. Normaal is de big shopper boodschappentas altijd uitgevoerd met stevige lus. De draagtas voelt zeer stevig aan en dient dan ook perfect als boodschappentas vanwege de sterkte.

Klik draagtassen voor een overzicht van de andere mogelijkheden op draagtassen gebied.

 

Voor wat betreft de bedrukking is met deze boodschappentassen veel mogelijk van eenvoudige kleuren-bedrukking tot en met fotoafdruk full colour bedrukt. Bij het produceren en bedrukken van deze tasjes worden altijd clichekosten in rekening gebracht. Dit is noodzakelijk voor het bedrukken van het PP woven of PP non woven materiaal. Als u een aanvraag via top-draagtas indient weet u zeker dat u te maken krijgt met een producent die de clichekosten niet enkele malen over de kop laat gaan en u aan het betalen van 400-1000 euro stempelkosten komt. Dit is natuurlijk “handig” als u vanwege de normale prijs van bigh shopper boodschappentassen de keuze heeft gemaakt voor deze “beste prijs” leverancier.

Als u een draagtas-leverancier zoekt die betrouwbaar is en die werkt volgens onze strenge condities dient u dan een bighshopper-aanvraag in via deze site top-draagtas. Wij brengen u in contact met de beste leverancier voor big-shopper boodschappentassen en verzorgen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet u zeker dat u een correct geleverde en afgehandelde draagtassen-order krijgt. De herkomst van bigshopper boodschappen-draagtassen is bij grotere afnames vrijwel altijd het verre oosten. Hou dus rekening met een  langere levertijd.

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen voor Bigshopper draagtassen(met bedrukking van uw logo) neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij brengen u in contact met de juiste leverancier voor deze tassen.

design by crossinternetmarketing.nl | ©  Topdraagtassen.nl 2006 - 2024