Main Menu
Home
Plastic draagtassen
Papieren draagtassen
Hemd draagtasje
Lus draagtassen
Bigshopper boodschappentas
Begrippenlijst
Linkpartners
Contact
Bjorn Borg Tassen


Voor een
TOP
offerte klik

 

 

 

 

 

 


Top-draagtassen

Wij zij de specialisten in alles wat maar met draagtassen te maken heeft. Denk aan plastic en papieren draagtassen in luxe, normale of goedkope uitvoering. Maar ook voor een exotische draagzak of een sterke ppwoven bigshopper boodschappen tas bent u bij ons aan het juiste adres.

TopdraagtassenTopdraagtassenTopdraagtassen

De beste producenten met de beste voorwaarden op het gebied van de draagtas zitten in ons netwerk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van draagtassen kunnen wij u ook goed adviseren waar u op moeten letten zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan stempelkosten en clichekosten. De producenten waar wij mee werken in ons draagtas-netwerk voldoen allemaal aan deze eisen.

Op deze site treft u een overzicht aan van de verschillende draagtas-mogelijkheden met o.a. toepassingsgebied en herkomst tassen alsmede ons advies. Als u een tassen-leverancier zoekt die betrouwbaar is en die werkt volgens onze strenge condities dient u dan een draagtas-aanvraag in via deze site top-draagtassen. Wij brengen u in contact met de leveranciers met de beste prijs-kwaliteit verhouding en dan weet u zeker dat u een correct geleverde en afgehandelde draagtas-order krijgt.

TopdraagtassenTopdraagtassenTopdraagtassen

Bent u geïnteresseerd,wilt u meer informatie (na het bekijken van de website) of wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen voor promotionele draagtassen bedrukt met uw bedrijfslogo neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

design by crossinternetmarketing.nl | ©  Topdraagtassen.nl 2006 - 2024